Aparat vidat produse alimente,140w, lund 67880
196.00 lei
Marca: Vorel
Cod: 67880
Fabricat in: Polonia
Greutate: 1.0830 Kg
Descrierea produsului
Mașină de ambalat în vid pentru alimente LUND, 140 W – dispozitiv complet automat pentru ambalare în vid – operare simplă și convenabilă – lățime maximă folie 22 cm, lungime după cum este necesar – funcționare stabilă datorită picioarelor din cauciuc – întrerupător de siguranță – buton de sudare „Seal” – manual de instrucțiuni în Lustruiți.Mașina de ambalat este potrivită pentru ambalarea în vid a alimentelor: – index 67887 cu dimensiuni de 20×30 cm (50 articole în pachet)
Dimensiuni ambalaj: 26 x 16 x 5,5 cm (lungime x latime x inaltime)
Scopul utilizării / Aplicare
Mașina de ambalat în vid este utilizată pentru ambalarea în vid a produselor alimentare în pungi speciale concepute în acest scop. Datorită unui astfel de ambalaj, alimentele își păstrează prospețimea și valoarea nutritivă pentru mai mult timp.
Sfaturi pentru ambalarea în vid pentru alimente
– Pentru cele mai bune rezultate, ambalați alimente proaspete în vid.
– Dacă calitatea alimentelor se deteriorează, ambalarea în vid poate întârzia procesul, dar nu îl va opri niciodată. Bacteriile și microorganismele anaerobe care pot funcționa într-un mediu cu oxigen scăzut încă deteriorează calitatea alimentelor.
– Gătitul, dezghețarea și încălzirea alimentelor ambalate sub vid în apă păstrează gustul preparatelor și le face mai ușor de păstrat curat.
– Când încălziți alimente ambalate în vid cu ajutorul cuptorului cu microunde, perforați întotdeauna punga cu găuri în mai multe locuri pentru a permite aerului cald să iasă.
– Alimentele ambalate în vid pot fi încălzite prin scufundare și încălzire în apă caldă, temperatura apei nu trebuie să depășească 75 de grade C.
La ambalarea cărnii și a peștelui , se recomandă introducerea alimentelor în congelator timp de 1-2 ore. Aceasta va lega sucurile prezente în mod natural în alimente și va păstra forma. Dacă nu este posibilă pre-răcirea alimentelor, se recomandă să așezați un prosop de hârtie rulat lejer între alimente și marginea pungii de sigilat. Prosopul va absorbi sucurile care ies din alimente in timpul aspirarii aerului.
La ambalarea brânzeturilor , se recomandă ambalarea brânzei rămase după fiecare utilizare. Dacă se folosește o pungă suficient de mare, aceasta poate fi refolosită după tăierea sigiliului.
Înainte de a împacheta legumele în vid , se recomandă să le albiți. Albirea va opri enzimele care își pot pierde aroma, culoarea și textura. Pentru a se fierbe legumele, scufundați-le în apă clocotită câteva secunde, apoi scoateți-le și scufundați-le în apă rece. Timpul de albire depinde de tipul de legume. Cu cât legumele sunt mai fine și mai delicate, cu atât timpul de albire este mai scurt. Albirea se poate face si folosind un cuptor cu microunde sau cu abur.
Produse finese recomandă ambalarea în vid în ambalajul lor original. Acest lucru va împiedica orice particule de produs să pătrundă în mașină cu aerul aspirat, ceea ce poate împiedica chiar ambalarea corectă în vid. Înainte de ambalarea în vid a alimentelor lichide, de exemplu supe, congelați-le într-un vas separat, a cărui formă și dimensiune trebuie selectate astfel încât produsul congelat să intre în pungă. După congelare, produsul trebuie scos din vas, pus în pungă, ambalat în vid și apoi plasat înapoi în congelator. Alimentele ambalate în vid pot fi încălzite prin imersare și încălzire în apă caldă, temperatura apei nu poate depăși 75 de grade C.
Cum să utilizați
Ambalare în vid
– Ridicați capacul dispozitivului. Dacă capacul este închis cu zăvorul, apăsați zăvorul în jos, deblocați-l și apoi ridicați-l.
Există un întrerupător de siguranță în interiorul dispozitivului, care va permite dispozitivului să pornească numai după ce capacul este închis corespunzător. Nu trebuie apăsat cu capacul deschis, este interzisă blocarea întrerupătorului de siguranță.
– Pregătiți punga pentru utilizare în mașina de ambalat. Trebuie folosite numai pungi speciale destinate utilizării la mașinile de ambalat în vid. Vă recomandăm sacii moleți LUND cu numărul de index 67887. Punga poate fi tăiată pentru a se potrivi cu dimensiunea produsului ambalat. Trebuie amintit că cele trei margini ale pungii sunt întotdeauna sudate din fabrică, iar marginea tăiată trebuie să fie uniformă și nu mai lată de 22 cm. Atunci când alegeți dimensiunea, asigurați-vă că rămân cel puțin 5 cm din pungă de la marginea acesteia până la produsul ambalat.
– Așezați punga peste banda de încălzire cu marginea care trebuie sudată complet în interiorul garniturii capacului.
– Aliniați ambele părți ale pungii astfel încât să nu se formeze îndoituri, pliuri sau riduri.
– Conectați dispozitivul la sursa de alimentare. Închideți capacul, apăsați și mențineți apăsat.
– Procesul de aspirare a aerului si sudare va incepe automat, ceea ce va fi indicat prin aprinderea lampa de pe carcasa aparatului.
– După terminarea procesului de ambalare, lumina se stinge. În acest caz, deconectați dispozitivul de la sursa de alimentare, deblocați zăvorul capacului apăsând butonul de blocare.
– Ridicați capacul și scoateți punga cu produsul ambalat.
Buton de sigilare
Acest buton trebuie folosit la ambalarea produselor delicate sau a produselor care conțin lichide. Apăsarea acestui buton oprește procesul de aspirare a aerului și începe sudarea. Dacă, în timpul ambalării, se observă o deformare nedorită a produsului ambalat sau lichidele prezente în produs încep să fie aspirate de mașina de ambalare, apăsați butonul de etanșare marcat „Seal”.
Specificatii: Aparat vidat produse alimente,140w, lund 67880
Recenzii utilizatori
Fii primul care lasa o recenzie “Aparat vidat produse alimente,140w, lund 67880”
196.00 lei
Inca nu sunt recenzii.